– med bokstäverna som verktyg!

Fler skraplotter

Det finns fler spännande skraplotter i familjen Skrapspel från Svenska spel, du kan både skrapa dem på deras hemsida och som fysiska lotter du köper i butik. Det är spel som helt enkelt drar ut på spänningen lite mer under en lite längre stund. Själv skulle jag säga att man får mer spänning för pengarna och att dessa lotter är de roligaste att skrapa eftersom att de alla har innovativa och spännande teman. Här ska vi nu presentera medlemmarna i familjen Skrapspel som finns utöver Skrapkryss.

SkrapPyramid

Med lotten SkrapPyramid får du äran att bege dig ut på ett spännande och nervkittlande äventyr med massor av skrap. För att vinna på denna spännande lott kan det räcka med så lite som ett enda nummer för att vinna och den högsta vinsten är en hel miljon kronor. Du börjar med att skrapa de siffror som du hittar i fälten under rubriken ”Dina nummer” sedan är det dags att börja skrapa fälten som ligger inuti själva pyramiden. Lyckas du skrapa fram en hel rad horisontellt i Spel 1 vinner du den summa som står skriven i pilen intill raden och samma sak gäller för Spel 2. Du har alltså två chanser att vinna på samma lott. Dessutom har man du chansen att vinna mer än en gång på samma lott, något som känns helt unikt för SkrapPyramid från Svenska spel. Lotten kostar 30 kronor att skrapa vare sig du köper den i butik eller på deras hemsida online och det är riktigt roligt att spela den. Man har en bra chans att vinna också, vinstchansen ligger nämligen statistiskt på 1 av fyra.

SkrapBingo

Om du både gillar bingo och skraplotter, ja då är det här skraplotten för dig! Speciellt om du vill ha en skraplott som ger mer spänning än en Trisslott. Du kan vinna en hel miljon direkt på skrapet och en lott kostar bara 30 kronor att köpa, du får helt enkelt mer lott för pengarna. Precis som med alla medlemmarna i familjen Skrapspel. På Skrapbingolotten har du en skrapbar utropsbricka med 25 stycken nummer att skrapa fram och till det har du fyra skrapbara bingobrickor. Man börjar med att skrapa ett nummer på utropsbrickan och sedan gäller det att ha turen att hitta samma nummer på någon av sina brickor så att man kan skrapa det där också. För att vinna gäller det att få skrapa fem nummer i rad på någon av bingobrickorna alternativt fyra hörn eller formen av ett kryss. Ett roligt skrapspel som verkligen ger mer.

SkrapStjärna

Detta är en relativt ny medlem i Skrapspelsfamiljen och det gäller att få fram samma nummer i stjärnbilden som du har i dina rutor. Börja med att skrapa rutorna under rubriken ”börja spelet här”. Där får du då fram ett belopp eller ”ingen vinst”, sedan skrapar du helt enkelt de motsvarande skrapbara rutorna i någon av de stjärnor som finns i stjärnbilden. Tänk bara på att du för varje ruta med ”ingen vinst” i bara ska skrapa en av stjärnorna där det står samma sak. När alla rutor är skrapade och de motsvarande stjärnorna också är skrapade så finns det en ruta kvar att skrapa och det är nu det gäller. Om det i rutan står ett belopp så vinner du den summan i pengar! Står det istället ”ingen vinst”, ja då hade du oturen att få en nitlott. Men chanserna för att vinna är goda och har du tur vinner du högsta vinsten på en miljon för ett lottpris på bara 30 kronor!